El port d’Arenys de Mar és un dels més importants de Catalunya pel que fa a captures pesqueres. Sens dubte, la reina de les espècies que es capturen a Arenys és la gamba vermella, protagonista dels nostres millors arrossos.
Calamars, orades, sonsos, seitons, sípies, raps, bonítols són alguns dels productes que arriben des de la llotja d’Arenys de Mar fins a la nostra cuina.
Una recomanació: després de dinar al restaurant Blau de Mar, visiteu la llotja i la subhasta del peix i gaudiu en directe l’arribada de les barques a port.
Al Maresme, des de Tordera fins a Alella, trobem infinitat de productors que treballen la terra de manera ecològica i amb respecte envers el medi ambient. Una feina que es manifesta tant en la qualitat dels productes de l’horta com en el gust que tenen.
Els pèsols i les maduixes del Maresme són els protagonistes de diverses jornades gastronòmiques en què participem tot oferint als nostres clients aquests productes en el millor moment de la temporada.
Les carns i embotits que servim al Restaurant Blau de Mar venen del Pirineu de Lleida; en concret, de Cal Tomàs; una carnisseria i xarcuteria de llarga tradició familiar ubicada a la Pobla de Segur.
Elaboren els embotits seguint les receptes familiars, crien els ramats de manera ecològica i treballen amb espècies autòctones com el Xai Xisqueta.
Ecologia, respecte i amor pel producte són bàsics a l’hora de triar els nostres proveïdors.
Cadascuna de les nostres receptes es basa en productes de qualitat que han estat creats amb passió pel productor, cuinats pel nostre xef respectant-ne al màxim les virtuts i servits a taula amb la voluntat que el temps sigui part de l’experiència gastronòmica.
Al Restaurant Blau de Mar apostem per l’slowfood, és a dir, servim productes frescos i de temporada que formen part de la nostra cultura gastronòmica local; treballem amb productors que es preocupen pel medi ambient, el benestar animal i la salut; i procurem un equilibri entre un preu just per al productor i un preu assequible per als comensals.